Het behandeltraject bij Rejuvenate

Een groot deel van de effectiviteit van de behandeling hangt af van de manier waarop deze is vormgegeven. Het gaat niet alleen over de tijd die u in de zuurstofkamer doorbrengt, hoe vaak u hier bent en met welke frequentie is bijvoorbeeld ook van belang.

Daarom willen we in alle gevallen een gedegen plan maken. Zodat u de behandeling krijgt die past bij uw specifieke problemen. Daarom beginnen we altijd met een afspraak en intake.

Het maken van een afspraak

Wanneer u geïnteresseerd bent in een behandeling, kunt u bellen voor een afspraak naar telefoonnummer: 023-5427540. U krijgt dan aanvullende informatie over onze manier van werken en er wordt een afspraak ingepland voor een intake gesprek.

U krijgt vervolgens het intakeformulier toegestuurd. Dit formulier bespreken wij tijdens de intake.

Het intakegesprek en behandelplan

Het intakegesprek duurt ongeveer 15 minuten. Tijdens dit eerste gesprek gaan we uitgebreid in op het door u ingevulde intake formulier.  We bespreken uw gezondheid en uw specifieke problemen waarvoor u naar ons toe bent gekomen.

Er is een aantal contra-indicaties voor de zuurstoftherapie. In sommige gevallen is het niet mogelijk om een behandeling te starten of moet u dit eerst overleggen met uw huisarts. Wij kunnen dit inschatten tijdens de intake en u eventueel adviseren als er eerst andere stappen nodig zijn.

Aan het einde van het intakegesprek krijgt u een advies over het aantal behandelingen en wordt er een behandelplan opgesteld. In dit behandelplan staat een schema met het aantal sessie en de frequentie van de afzonderlijke sessies.

Na het doorlopen van de intake plannen wij een tijdstip waarop u dagelijks wordt verwacht. Voor uw en ons gemak proberen wij zoveel mogelijk hetzelfde tijdstip aan te houden.

Start behandeling

Op de eerste behandeldag vragen wij u 15 minuten voor aanvang van de sessie aanwezig te zijn. Dit geeft ons de mogelijkheid om u nog extra uitleg te geven over de veiligheidsmaatregelen die wij in acht nemen. U heeft nog de kans om vragen te stellen en we lopen nog even de procedure samen door.

De sessies starten en eindigen op de volgende tijden:

N

1e sessie: 08.00 – 09.30 uur

N

2e sessie: 09.30 – 10.45 uur

N

3e sessie: 10.45 – 12.15 uur

N

4e sessie: 12.30 – 13.45 uur

N

5e sessie: 13.45 – 15.15 uur

N

6e sessie: 15.15 – 16.45 uur

Op het moment dat een sessie is gestart, kunt u niet meer naar binnen. U zou dan een sessie van anderen kunnen onderbreken. We kunnen proberen u op een later moment die dag alsnog een plek te bieden, maar deze is niet altijd beschikbaar.

Het is dus heel belangrijk dat u tijdig aanwezig bent!

Rejuvenate Behandelingskamer

Tussenevaluatie en eindevaluatie

Wanneer gewenst kan er een tussen evaluatie worden aangevraagd. Wij informeren u dan over de voorgang van uw behandeling. Er is altijd een eindevaluatie. Na het afronden van het behandeltraject kijken we hoe u de behandeling heeft ervaren en of er eventueel onderhouds- herhalingsbehandelingen nodig zijn na een aantal weken.