Voor verwijzers

U kunt uw patiënten naar Rejuvenate doorverwijzen voor het behandeltraject of een consult. Op deze pagina leest u wat dit betekent voor u en voor uw patiënt. 

Wat betekent zuurstoftherapie bij Rejuvenate?

Wanneer u kiest voor zuurstoftherapie bij Rejuvenate, heten wij u welkom in onze vestiging aan de Spaarndamseweg 88 in Haarlem. Bij elk bezoek neemt de patiënt plaats in onze hyperbare zuurstofkamer, een speciale ruimte waar de druk en zuurstofhoeveelheid zorgvuldig worden gereguleerd.

Gedurende elke sessie wordt de druk in de zuurstofkamer geleidelijk verhoogd. Terwijl de inzittende een neusmasker draagt om zuivere zuurstof in te ademen. De combinatie van verhoogde druk en extra zuurstofinname, resulteert in een aanzienlijk toegenomen zuurstofniveau in het lichaam. Ontdek de voordelen van hyperbare zuurstoftherapie bij Rejuvenate.

Wanneer u ons belt of bericht voor meer informatie, dan leggen wij u exact uit wat wij kunnen doen en wat dit voor u betekent.

 

De effecten van zuurstof-therapie in Amsterdam

Door middel van hyperbare zuurstoftherapie neemt de beschikbare zuurstof in uw lichaam aanzienlijk toe, mogelijk wel tot 12 keer meer dan onder normale omstandigheden.

Deze verhoogde zuurstofniveaus hebben diverse positieve effecten op de gezondheid doordat verschillende processen versneld worden. Denk hierbij aan versnelde genezingsprocessen, zoals wondheling. Bovendien worden er meer nieuwe bloedvaten gevormd en worden stamcellen actiever dankzij de extra zuurstoftoevoer.

Daarnaast ervaren sommige bacteriën een afkeer van zuurstof, wat kan leiden tot de remming van specifieke ontstekingen. Ontdek de effecten van hyperbare zuurstoftherapie en de positieve invloed op uw gezondheid.

Zuurstoftherapie Amsterdam Rejuvenate

Waarvoor kan zuurstoftherapie worden ingezet?

Er worden diverse processen versneld door de aanwezigheid van extra zuurstof.  Hyperbare zuurstoftherapie is geschikt voor:

N

Ontstekingen

N

Herstel na sportinspanning

N

Doorbloedingsproblemen

N

Hersenletsel na zuurstoftekort

N

Acuut gehoorverlies

N

Chronische pijn

N

Wondgenezing (diabetici)

N

Algeheel welbevinden

Waar kunt u ons vinden?

​Onze locatie op Spaarndamseweg 88 in Haarlem is gemakkelijk te bereiken vanuit Amsterdam.

Gaat u met de auto? Neem de A10 of de A5 en vervolgens de A200, volg de borden naar Haarlem-Centrum/Haarlem-Spaarnwoude. Vanuit Amsterdam is het ongeveer 30 minuten rijden, afhankelijk van het verkeer.

Gaat u met het openbaar vervoer? U kunt de trein vanaf Amsterdam Centraal naar Haarlem nemen. Stap uit op station Haarlem, en pak buslijn 14 richting Delftplein. Stap uit bij halte Rozenhagenstraat. Onze locatie is op loopafstand van de bushalte.