Zuurstoftherapie Amsterdam

Rejuvenate biedt zuurstoftherapie in Amsterdam. Zuurstoftherapie is een innovatieve behandeling voor verschillende klachten en aandoeningen. Met onze zuurstoftherapie in Amsterdam wordt 100% zuurstof ingeademd, waardoor de hoeveelheid zuurstof in het bloedplasma wordt verhoogd.

Dit stimuleert weefselherstel, de aanmaak van stamcellen en collageen, en versterkt het immuunsysteem. Ontdek de kracht van hyperbare zuurstoftherapie in het hart van Amsterdam bij Rejuvenate, voor een vitaal en gezond leven.

Hoe ondergaat u zuurstoftherapie in Amsterdam?

Wanneer u kiest voor zuurstoftherapie bij Rejuvenate in Amsterdam, heten wij u welkom in onze vestiging aan de Spaarndamseweg 88 in Haarlem. Bij elk bezoek neemt u plaats in onze hyperbare zuurstofkamer, een speciale ruimte waar de druk en zuurstofhoeveelheid zorgvuldig worden gereguleerd.

Gedurende elke sessie wordt de druk in de zuurstofkamer geleidelijk verhoogd. Terwijl u een neusmasker draagt, ademt u zuivere zuurstof in. De combinatie van verhoogde druk en extra zuurstofinname resulteert in een aanzienlijk toegenomen zuurstofniveau in uw lichaam. Ontdek de voordelen van hyperbare zuurstoftherapie bij Rejuvenate in Amsterdam.

De effecten van zuurstof-therapie in Amsterdam

Door middel van hyperbare zuurstoftherapie neemt de beschikbare zuurstof in uw lichaam aanzienlijk toe, mogelijk wel tot 12 keer meer dan onder normale omstandigheden.

Deze verhoogde zuurstofniveaus hebben diverse positieve effecten op de gezondheid doordat verschillende processen versneld worden. Denk hierbij aan versnelde genezingsprocessen, zoals wondheling. Bovendien worden er meer nieuwe bloedvaten gevormd en worden stamcellen actiever dankzij de extra zuurstoftoevoer.

Daarnaast ervaren sommige bacteriën een afkeer van zuurstof, wat kan leiden tot de remming van specifieke ontstekingen. Ontdek de effecten van hyperbare zuurstoftherapie en de positieve invloed op uw gezondheid.

Zuurstoftherapie Amsterdam Rejuvenate

Hoe kan zuurstoftherapie worden ingezet?

Er worden diverse processen versneld door de aanwezigheid van extra zuurstof.  Hyperbare zuurstoftherapie is geschikt voor:

N

Ontstekingen

N

Herstel na sportinspanning

N

Doorbloedingsproblemen

N

Hersenletsel na zuurstoftekort

N

Acuut gehoorverlies

N

Chronische pijn

N

Wondgenezing (diabetici)

N

Algeheel welbevinden

Waar kunt u ons vinden?

​Onze locatie op Spaarndamseweg 88 in Haarlem is gemakkelijk te bereiken vanuit Amsterdam.

Gaat u met de auto? Neem de A10 of de A5 en vervolgens de A200, volg de borden naar Haarlem-Centrum/Haarlem-Spaarnwoude. Vanuit Amsterdam is het ongeveer 30 minuten rijden, afhankelijk van het verkeer.

Gaat u met het openbaar vervoer? U kunt de trein vanaf Amsterdam Centraal naar Haarlem nemen. Stap uit op station Haarlem, en pak buslijn 14 richting Delftplein. Stap uit bij halte Rozenhagenstraat. Onze locatie is op loopafstand van de bushalte.